12.1.2012

Siis hetkinen, mitä toi valkoinen tavara tuolla ulkona on?

Tai siis oli. Lumi tuli ja meni ja sillälailla. Mutta olihan se ihan kivaa niin kauan kuin sitä kesti. Tässä todistusaineistoa viime sunnuntailta, kun joku saattaisi jopa erehtyä luulemaan, että kyseessä on tammikuinen kiva pikkupakkaskeli. Mukana kekkereissä siis mun duo ja Helin shelttidaamit Cindy + Bea + uusin tulokas malivauva-Kick.

Canis Lupus

Nipa

Leidit landella

No onko vähän komea

Java vs. mali 14 vk

Kuka vikana lelulla, ni on... hmm... vääränrotuinen ;)

Kick vei lelun ja tietää, et siitä ei hyvä heilu ;)

J <3

Bea ja Cindy ottavat lelusta mittaa

Shelttikvartetti tyhmien teossa

Kevyt lumikuorrute, silvuplee!

Löytö

:D -hymiö on action!

Kröhöm. Siinä sitä sivistynyttä vanhempaa sukupolvea ;)

Neiti Pesonen ja Herra Jalmari. Javan suuri rakkaus tämä erittäin urheilullinen daami, jolla on upeat reidet.

Ulkoharrastuksien lisäksi ollaan sitten käyty myös hallilla - uimahallilla. Koikkuset on käyneet kerran aiemmin Hyvinkäällä polskimassa ja nyt sitten repäistiin ensin Helin lauman kanssa testisessio Helsingin koirakylpylään ja myöhemmin samalla viikolla sitten vielä Hyvinkäälle uudemman kerran. Hyvin uitettua koiraa siis ja oli ilo nähdä, että jälkimmäisellä kerralla jopa mun "pili-kastuu-yyyyyh" Herra J pisti myös polskuttaen ihan vaan käskyttämällä altaan laidalta "menemene". Ei se niin kamalaa sitten näköjään ollutkaan :) Mä en itseasiassa tiedä mitä karmeuksia toi juutuubi teki tolle filmille, kun laatu ei ollut noi surkea sinne videoo tunkiessa, mut enivei...



Ollaan me joo aksaakin treenailtu ja vuoden ekat kisat korkataan tuossa tulevana viikonloppuna Porvoossa. Turhan tiukkaa pipoa ei oteta sinnekään mukaan, vaan kunhan ny vedetään tuhatta ja sataa niinku tapana on ollut :) Jos saadaan Brunbergin suukot kahvin kanssa Javan tarjoamana, niin siinähän sitä jo yllinkyllin kivaa yhteen päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)